Skip to content

Nem csupán címkegyártásról van szó.
Hidat építünk a legkülönlegesebb címke ötlet és a címkézésbiztos gyártás megvalósítása között.

Nem csupán
címkegyártásról van szó.

Hidat építünk
a legkülönlegesebb
címkeötletek és azok
címkézésbiztos
megvalósítása között.

A különleges címke ötletek nyomda- és címkézésbiztos megoldásaira specializálódtunk. Nem az egyszerű, hanem elsősorban a komplex címkekihívások inspirálnak minket.
Átfogó szemlélettel – CímkeÉletút elemzéssel – térképezzük fel a címkével kapcsolatos kihívásokat és teljeskörű megoldást ajánlunk.

Ebben segít nekünk specialistánk:
Falussy Levente

„Szakmai pályám a márkavédelem és termékhamisítás elleni küzdelem területén alkalmazható nyomdai innovációkkal indult. Már akkori munkatársaimmal is a speciális, ugyanakkor piacképes nyomdai termékek fejlesztésén és gyártásán dolgoztunk. Éjszakákba nyúlóan kombináltuk a különböző anyagokat, megszállottan kísérleteztünk a megújuló nyomdai technikákkal, hogy a legütőképesebb termékmegoldások szülessenek meg. Tapasztalataimat később speciális ipari és értékesítést ösztönző címkék gyártásánál is sikerrel kamatoztattam. Az egyik legizgalmasabb kihívás a többoldalas címkék fejlesztése és a hazai piacra történő bevezetése volt.

Több mint 2 évtizedes tapasztalattal és működő módszerekkel választom ki az adott címkeötlet megvalósítására legalkalmasabb nyomdai partnert és a megvalósításhoz szükséges technikai hátteret. Válogatott szakemberekkel közösen szívvel lélekkel azon dolgozunk, hogy az ügyfélcélok megvalósuljanak. Ez az, amihez igazán értek és amit a legjobban szeretek.

Megbízásaink elsősorban kereskedelmi-, marketing- illetve ipari- és logisztikai szektorból érkeznek. Mindkét területen új címkefunkciók és innovatív technológiai megoldások jelentek meg a címkegyártásban, valamint a címkézési technológiában. Emberi érzékelésre – szaglásra, tapintásra – vizuális megjelenésre fokozott hatást gyakorló címkéket tudunk készíteni. Ezek a márkavédelem mellett természetesen erősítik a termékminőséget és fokozzák a vásárlói aktivitást.

Ipari és logisztikai címke projektjeink célja a termékek azonosítása, jelölése, nyomonkövethetősége és szállítása is megújuló innovatív megoldásokat kíván. Nem csak a gyakran szélsőséges körülményeknek – hidegnek, nedvességnek, vegyszereknek vagy más extrém hatásokkal szemben kell ellenállónak lenniük, hanem összetett adattartalommal és szigorúbb azonosíthatósági ill. biztonsági képességekkel is rendelkezniük kell.

A legújabb trendeket követjük és a legextrémebb egyedi körülményekre is megkeressük a címkemegoldást.”

Specialistánk Falussy Levente

Mutatószámok

0
Címke
0
Ügyfél
0
Nyomda