Skip to content

Innovatív, több oldalas termékcsomagolás

Marketing ügynökség keresett fel bennünket egy vegyipari termék csomagolásának megújulása kapcsán. Korábban dobozos csomagolást kapott a termék, mely mellé kézzel helyezték el a többnyelvű tájékoztatót. 

Felkértek minket egy, a termékre közvetlenül címkézhető megoldás kidolgozására, ami a leírás hossza és a doboz mérete miatt nem volt egyszerű feladat.

Figyelembe vettük a termék méreteit, a jogszabályi előírások miatt kötelező terjedelmes többnyelvű szövegmennyiséget és a címkézés egyéb körülményeit, ami alapján végül egy többrétegű, több oldalas címkét javasoltunk. Az arculatot tervező kreatív csapattal együttműködve kifejlesztettünk egy minden szempontból optimális és jól kivitelezhető és címkézhető formát. 

Komplex szemléletünknek és a CímkeÉletút elemzésnek köszönhetően a töltő és csomagoló üzemben lévő címkéző gépek módosítására / átalakítására is tehettünk javaslatokat, így a gépi (automatizált) címkézést is meg tudták oldani komolyabb beruházás nélkül. 

A projekt végül megfelelt az elvárásoknak, minden szöveg egy speciális felnyitható címkére került, az üzembiztos gépi megoldás és a kézi munka elhagyásával pedig költségeket spóroltunk meg.

harom-oldalas-kaparos-egyedi-kodharom-oldalas-kaparos-egyedi-kod
3 oldalas3 oldalas
booklet-cimkek (3)booklet-cimkek (3)
tobboldalas-termekcimke (1)tobboldalas-termekcimke (1)
tobboldalas-termekcimke (3)tobboldalas-termekcimke (3)
tobboldalas-termekcimke (4)tobboldalas-termekcimke (4)
tobboldalas-termekcimke (5)tobboldalas-termekcimke (5)