Skip to content

Innovatív, több oldalas termékcímke megoldás

Marketing ügynökség keresett fel bennünket egy vegyipari termék csomagolásának megújulása kapcsán. Korábban dobozos csomagolást kapott a termék, mely mellé kézzel helyezték el a többnyelvű tájékoztatót. 

több oldalas termékcímke

Felkértek minket egy, a termékre közvetlenül címkézhető megoldás kidolgozására, ami a leírás hossza és a doboz mérete miatt nem volt egyszerű feladat.

Figyelembe vettük a termék méreteit, a jogszabályi előírások miatt kötelező terjedelmes többnyelvű szövegmennyiséget és a címkézés egyéb körülményeit. Ezek alapján végül egy többrétegű, több oldalas címke használatát javasoltunk. Az arculatot tervező kreatív csapattal együttműködve kifejlesztettünk egy minden szempontból optimális és jól kivitelezhető és címkézhető formát. 

Komplex szemléletünknek és a CímkeÉletút elemzésnek köszönhetően a töltő és csomagoló üzemben lévő címkéző gépek módosítására / átalakítására is tehettünk javaslatokat. Így a gépi (automatizált) címkézést is meg tudták oldani komolyabb beruházás nélkül. 

A projekt végül megfelelt az elvárásoknak, minden szöveg egy speciális felnyitható, több oldalas címke felületére került. Az üzembiztos gépi megoldás és a kézi munka elhagyásával pedig költségeket spóroltunk meg.

harom-oldalas-kaparos-egyedi-kodharom-oldalas-kaparos-egyedi-kod
több oldalas termékcímketöbb oldalas termékcímke
booklet-cimkek (3)booklet-cimkek (3)
tobboldalas-termekcimke (1)tobboldalas-termekcimke (1)
tobboldalas-termekcimke (3)tobboldalas-termekcimke (3)
tobboldalas-termekcimke (4)tobboldalas-termekcimke (4)
tobboldalas-termekcimke (5)tobboldalas-termekcimke (5)